Ενοικίαση Ήχου στην Μύκονο

Εξοπλισμος ηχοσυστηματων - φωτορυθμικων και Υπηρεσιες DJ
 

Ενοικίαση Εξοπλισμού Συστημάτων Ήχου

Στην Soundlightmykonos θα βρείτε προϊόντα ενοικίασης ήχου για την κάλυψη ενός πάρτι, μία δεξίωση γάμου, μία εκδήλωση με ζωντανή μουσική η ένα συνέδριο.

Με πολυετή εμπειρία στα συστήματα ήχου και εικόνας, αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων ήχου για όποιο event επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μύκονο.

Το τεχνικό προσωπικό μας διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στα συστήματα ήχου και γενικότερα στην ηχητική κάλυψη διοργανώσεων.

Η MULTIFORMSOUND ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά με εγκαταστασεις ηλεκτρονικων εφαρμογων.Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών, ποιοτικών ενοικιάσεων ακουστικού εξοπλισμού και ηχητικών συστημάτων, διατηρώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες και μάρκες.

Τέλεια Απόδοση εξοπλισμού Ήχου

Εστιάζουμε σε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τον ήχο,και φροντίζουμε να τον διατηρήσουμε σε ένα χώρο, αμετάβλητο.

Με συγκεκριμένες διαδικασίες φροντίζουμε να πετύχουμε την καλύτερη ακουστική. Αυτό το επιτυγχάνουμε με μια σειρά από εξειδικευμένες ενέργειες όπως:

  1. Μελέτη χώρου της εκδήλωσης.
  2. Επιλογή σωστού υλικούς και χώρου εγκατάστασης.
  3. Εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό.
  4. ο εξοπλισμος ηχου που διαθετουμε θα σας αφησει ικανοποιημενους τοσο στην ενταση της ακουστικης ισχυς σε watt οσο και στην πιοτητα και καθαροτητα του ηχου!

Πακέτα Εξοπλισμού

Περιοχές

Πακέτα Εξοπλισμού ήχου

Διαθέτουμε πακέτα εξοπλισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ηχητικού εξοπλισμού για ένα επιτυχημένο Event, μια Δεξίωση Γάμου, κάποιο Party ή οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση στην Μύκονο.

Μην χάνετε χρόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Email

soundlightmykonos@gmail.com

Μύκονος

Θυρίδα 975      Τ.Κ  84600

Shares
Share This