Ενοικίαση Ηχητικού εξοπλισμού

Δεξίωση Γάμου - Κοινωνικές Εκδηλώσεις
 

Ενοικίαση Ηχητικου εξοπλισμού στην μυκονο

Εάν οι απαιτήσεις σας υπερβαίνουν το πεδίο εφαρμογής των Ειδικών Πακέτων μας. Αφήστε την Soundlightmykonos να σχεδιάσει ένα προσαρμοσμένο πακέτο που είναι κατάλληλο για εσάς.

Ειδικευμένη στην παραγωγή και διαχείριση για  Δεξιώσεις, εκδηλώσεις και Party , συμπεριλαμβανομένων των διασκέψεων, των συναντήσεων,Βοηθάμε να βγάλουμε το άγχος από την Τεχνική πλευρά του Σχεδιασμού Εκδηλώσεων.

Επαγγελματική υπηρεσία DJ γάμου από το 2009! Οι γάμοι και τα πάρτυ που αναλαμβάνουμε είναι τόσο καταπληκτικά όσο οι πελάτες που μας προσλαμβάνουν και είμαστε υπερήφανοι για τα ηχητικά μας συστήματα, την υψηλή βαθμολογία εξυπηρέτησης πελατών και τους βραβευμένους, πολύ έμπειρους DJs του γάμου μας.

Όλοι οι γάμοι, πάρτι ή χορευτικές εκδηλώσεις, παίρνουν πάντα πλήρη αμέριστη προσοχή και σεβασμό. . Κάθε εκδήλωση πρέπει να είναι πλήρης και άμεση, για πρώτη φορά, κάθε φορά, χωρίς εξαιρέσεις.

Είμαστε μια πλήρως ασφαλισμένη και εξουσιοδοτημένη εταιρεία ηχητικής και φωτορυθμικής κάλυψης Party, Δεξιώσεων, γάμου, Μπάτσελορ party,  Υπηρεσιες DJ, Βαπτιση, Party σε villa, Ενοικιαση εξοπλισμου ηχου.

Υπηρεσιες DJ με Ηχητικο εξοπλισμό

Όταν νοικιάζετε εξοπλισμό για DJ  από την MULTIFORMSOUND, γνωρίζετε ότι παίρνετε Ποιοτικά και αξιόπιστα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον ήχο σας εξαιρετικό. Το Τεχνικό τμήμα του συνεργείου μας θα μελετήσουν τον χώρο της εκδήλωση ώστε να μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ακριβώς τι χρειάζεστε για να δώσετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση του εξοπλισμού ήχου.

Δεξίωση Γάμου

Η Προετοιμασια Γάμου μπορεί να είναι απίστευτα αγχωτικό για να τον οργανώσει καποιος και να στησει ολα τα σκηνικα για να ειναι ολα ετοιμα την ημερα της Δεξιωσης.

Είναι η μεγαλύτερη ημέρα της ζωής σας και θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια. Μόλις τα αρχικά νεύρα έχουν περάσει  μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλύτερο κομμάτι … .. την υποδοχή !!
Όλοι ανυπομονούν να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω να ερθει η στιγμη  να χορεψεις αγκαλια με τον συζυγο σου το παλιό αγαπημένο σου κομμάτι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ομορφο  να πάρεις όλη την οικογένεια σου μαζί στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά με ένα αξιόπιστο,  ηχητικό σύστημα PA και φωτισμό που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ευχαριστα και  να χορεύουν, προσθέτει στη διάθεση και δημιουργεί μια Εντυπωσιακη ατμόσφαιρα για πάρτι.

Φωτορυθμική κάλυψη εφέ εκδηλώσεων στην Μύκονο

Η MULTIFORM φέρει μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών συστημάτων, ποιοτικού φωτιστικού εξοπλισμού, διατηρώντας επίκαιρη την τρέχουσα τεχνολογία και μάρκες.

Διαθέτουμε μια ποικιλία από LED, κινητές κεφαλές και ενοικιάσεις φωτισμού λέιζερ με βάση την απόδοση και τα Εντυπωσιακά Εφέ. Είτε ψάχνετε για απλή σκηνή,  είτε για μια πλήρη παραγωγή φωτισμού, σας καλύπτουμε!

Παρακάτω σας προσφέρουμε κάποια ειδικά πακέτα. Εάν οι απαιτήσεις σας υπερβαίνουν το εύρος των πακέτων μας, αφήστε την MULTIFORM να σχεδιάσει μια προσαρμοσμένη λύση που είναι κατάλληλη για εσάς.

https://youtu.be/LXWweYSz2fg

Μην χάνετε χρόνο!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Email

soundlightmykonos@gmail.com

Μύκονος

Θυρίδα 975      Τ.Κ  84600

Shares
Share This